Serviciile CCI a RM disponibile în continuare!

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova informează mediul de afaceri despre regimul de activitate în perioada actuală.

CCI a RM rămâne alături de agenții economici și va continua să acorde suportul maxim în contextul evoluției situației epidemiologice din Republica Moldova, oferind consultațiile necesare în domeniul său de competență.

Totodată, experții- evaluatori și specialiștii în domeniul vămuirii CCI a RM acordă asistență mediului de afaceri și persoanelor fizice în operațiunile de comerț intern și extern. Astfel, puteți și în continuare să solicitați eliberarea certificatelor de origine la export, rapoarte de expertiză și evaluare necesare pentru operațiuni de comerț intern și operațiuni de import/export.

Suntem disponibili în continuare, în regim online, prin telefon și în oficiile CCI a RM (regim de muncă redus), precum și în cele 9 filiale din regiuni. Date de contact puteți accesa aici.  

Camera de Comerț și Industrie a RM își exprimă speranța că, în termeni proximi, situația critică va reveni la normal și climatul de afaceri va fi stabilizat.

Notă: Pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu, urmăriți pagina noastră web: www.chamber.md și pagina de Facebook.

Distribuie acest articol: