Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii pentru Hoteluri, Restaurante, Cafenele și Patiserii – HOSTECH BY TUSID 2018 (ediția 23-a)

Camera de Comerţ şi Industrie, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia, invită agenții economici să participe la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada 2326 octombrie 2018, în timpul desfăşurării Târgului Internațional de Echipamente și Tehnologii pentru Hoteluri, Restaurante, Cafenele și Patiserii – HOSTECH BY TUSID 2018 (ediția 23-a).

Hosted by Tusid – este un târg internațional, care se organizează în Turcia o dată la doi ani începând cu anul 1984. La târg vor fi expuse ultimele tehnologii, tendințe, servicii și produse în domeniul HoReCa.

 Programul evenimentului include:

► vizita Târgului HOSTECH BY TUSID 2018, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Echipament și utilaje pentru hoteluri și restaurante; Echipament pentru spălătorii și curățătorii chimice; Echipament comercial; Tehnologii de deservire; Mobilier și design interior; Textile; Veselă și tacâmuri; Echipament pentru sport, SPA, saune; Infrastructura restaurantelor și hotelieră; Servicii HoReCa, etc. (vezi www.hostechbytusid.com).   ► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 10 octombrie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 22 26 26.

 

Distribuie acest articol: