”Viorica- Cosmetic”- membra CCI a RM, gazda Ședinței Biroului Executiv

DSC_3315La data de 23 august 2019, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a organizat Ședința Biroului Executiv, la sediul uneia dintre cele mai active membre ale Camerei- ”Viorica- Cosmetic” S.A. 

Întreprinderea este membră a instituției camerale din anul 1996. Pe parcursul acestor ani,  ”Viorica- Cosmetic” a participat la diferite evenimente organizate de CCI a RM, precum: Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, Expoziția ”Republica Moldova Prezintă” peste hotare, misiuni economice, forumuri de afaceri, concursul ”Marca Comercială a anului”, ”Premiul în domeniul calității”, etc.

”Vorbind de ”Viorica- Cosmetic” ne  referim de fapt la calitate și competitivitate, lucru demonstrat de concursurile la care a participat și desigur expozițiile, în deosebi de peste hotare, unde produsele de îngrijire ale companiei sunt la mare căutare. CCI a RM se mândrește cu asemenea membri, susține și promovează companiile care ne reprezintă țara”, a menționat Sergiu Harea, președintele instituției camerale, în cadrul ședinței.

Maria Borta, directorul întreprinderii este președintele Comitetului pentru Antreprenoriat în Industrie de pe lângă CCI a RM, care asigură un dialog constructiv între producători și autoritățile publice, în vederea elaborării propunerilor de îmbunătățire a legislației în vigoare și aprobării în baza acestora a unor măsuri eficiente de susținere a antreprenoriatului autohton, precum și asigură informarea și consilierea întreprinderilor industriale în activitatea lor antreprenorială.

În cadrul ședinței a fost prezentată informația privind implementarea Sistemului Informațional Automatizat (SIA) ”Registrul membrilor CCI a RM”, elaborat și lansat în anul 2015 în vederea sistematizării informației referitoare la membrii CCI a RM și gestionării evidenței acestora. De asemenea, au fost înaintate și discutate propuneri de actualizare și perfecționare a Registrului, care vin să eficientizeze măsurile de promovare a membrilor CCI a RM, inclusiv prin intermediul stabilirii parteneriatelor de afaceri.

Membrii CCI a RM pot participa la toate evenimentele organizate de instituția camerală (misiuni economice, business-forumuri, B2B, expoziţii, concursuri antreprenoriale, etc.), organizate de CCI în țară și peste hotare, cât și beneficiază de o serie de avantaje, precum: oportunități de promovare; promovarea și apărarea intereselor în fața autorităților publice; acces la informații; acces prioritar la serviciile CCI; etc.

Devenind membri ale CCI a RM, companiile se alătură celei mai reprezentative asociații de business din Republica Moldova, membră a rețelei internaționale a Camerelor de Comerț și Industrie.

Pentru mai multe informații privind avantajele statutului de membru al CCI, accesați link-ul: https://chamber.md/ce-avantaje-ofera-statutul-de-membru-al-cci-a-rm/ 

Distribuie acest articol: