Premiul pentru realizări în domeniul calității

„Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor”  a fost lansat în 2014 de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Centrul Naţional de Acreditare, Institutul Naţional de Metrologie, Institutul Național de Standardizare și Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Scopul concursului:

Identificarea companiilor ce au implementat cu succes managementul calității și promovarea abordărilor moderne ale calității.

Cine poate participa?

La concurs pot participa companii autohtone, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției (serviciilor prestate, lucrărilor executate). Participanții concursului vor avea posibilitatea de a examina realizările în domeniul managementului calității în comparație cu a concurenților și evidenția punctele slabe și căile de perfecționare.

De ce trebuie să participi?

  • Premiile asigură participanților imaginea de lider
  • Reputaţia unui producător de încredere a produselor sau serviciilor competitive şi de înaltă calitate
  • Oferă posibilitatea de atragere a noilor parteneri şi clienţi
  • Păstrare şi majorare a segmentului deţinut pe piaţă
  • Conduc la creşterea profitului şi, respectiv, deschid noi oportunităţi de afaceri.
  • Participanții concursului obţin dreptul de utilizare a emblemei Premiului pe formularele întreprinderii şi in materialele promoţionale

Titlul de câștigător și premiile vor fi atribuite în dependență de rezultatele obținute în ceea ce privește îmbunătățirea calității produselor și serviciilor, asigurarea siguranței și a competitivității acestora prin implementarea tehnologiilor și metodelor moderne de management. Participarea la ceremonia oficială de decernare a premiilor învingătorilor în concurs este gratuită.

Cum participi?

Taxa de înregistare va constitui: pentru întreprinderi micro și mici – 2500.00 lei, pentru întreprinderi medii – 4200.00 lei, pentru întreprinderi cu circa 249 lucrători – 5400.00 lei, pentru întreprinderile ce dețin monopol pe piață – 7200.00 lei. Toate taxele include TVA 20%.

Persoanele interesate de a participa la concurs sunt rugate să prezinte formularele de participare (atașate mai jos) completate, la sediul CCI a RM sau să expedieze la adresa de e-mail: carolina.chiper@chamber.md.

 

Informaţii suplimentare: Direcţia evenimente de afaceri, tîrguri și expoziții a CCI a RM , persoana de contact Carolina Chiper, tel./fax: (022) 238410, 21-07-25.