„Misiunea Cumpărătorului”, Istanbul, Turcia

Programul evenimentului prevede întâlniri de afaceri bilaterale; vizitarea Expoziţiei Specializate Eurasia Marmură și Piatră Naturală, Tehnologii de prelucrare. 

Grupuri de produse expuse: granit, marmură, travertin, mozaică, onix, materiale pentru finisarea pereților interiori și siding, placaj, echipament de prelucrare a marmorei, echipament de tăiere și șlefuire, macarale, compresoare, fierăstraie, cuptoare, sisteme de uscare, sisteme de drenaj, compresoare, sisteme hidraulice, tehnică de tonaj mare, generatoare, echipament chimic, scule, materii prime, abrazive, materiale pentru extragere, transport, prelucrare a pietrei naturale, marmurei și granitului.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, bilet avia Chișinău-Istanbul-Chișinău, transport intern.
  • Participantul achită taxa de participare. Membrii CCI a RM – 3000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 3500 MDL (toate taxele incluse)

Evenimentul menţionat are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turceşti, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare,  familiarizarea cu ultimele tendinţe ale anului 2017 în aceste domenii.

Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularele de participare la Misiunea Cumpărătorului.

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, le puteţi transmite prin e-mail: [email protected]  sau tel/fax: 022 22 26 26.

Termenul limită de depunere a cererilor de participare –  28 iunie 2017.

Persoane de contact: Inga Leontean și Victoria Barbulat.

 

Distribuie acest articol: