poză chestionar IMMCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în colaborare cu Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) invită Managerii și Angajații să completeze următorul chestionar.

CHESTIONAR pentru angajatori (manageri) aicihttps://forms.gle/E9EBg6b2kjgoHz5DA

CHESTIONAR pentru angajati aicihttps://forms.gle/w1CtSV3BPZ2VmyzW7

Stimate participant, datele colectate din acest chestionar ne vor permite să dimensionăm efectele pandemiei asupra IMM-urilor din sectorul agroalimentar.
Vor fi determinate pierderile care au diminuat performanțele entităților analizate în vederea formulării unor recomandări de îmbunătățire.

Chestionarul are nobila misiune de a contribui cu noi recomandări de dezvoltare a sectorului IMM din Republica Moldova.

Precizăm, că informațiile pe care le furnizați aici vor purta un caracter strict confidențial și vor fi utilizate doar cu scop de cercetare. Participarea în cadrul sondajului este pe bază de voluntariat. Pentru ca studiul să obțină rezultate veridice, vă rugăm să răspundeți complet și cu sinceritate la toate întrebările.

Vă mulțumim anticipat pentru contribuția Dumneavoastră valoroasă!

Aceast chestionar este parte integră a activităților prevăzute în cadrul proiectului de cercetare bilateral moldo-turc  „Measuring the performance of SMEs active in the agricultural sector and/or the food industry during the health crisis COVID-19: a study in the Gaziantep and Chisinau region”, cu cifrul nr. 22.80013.0807.3TR , câștigat de către ASEM prin Concursul anunțat de către ANCD, perioada de implementare (2022-2023).

 

Distribuie acest articol: