La Chișinău s-a desfășurat Ședința Anuală a Consiliului CCI a RM

DSC_6657Vineri, 20 decembrie 2019, la Chișinău s-a desfășurat ședința anuală a Consiliului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, la care au participat membrii Consiliului și membrii Comisiei de Cenzori.

În ordinea de zi a Ședinței, au fost incluse și examinate: raportul de activitate al CCI a RM în anul 2019, precum și proiectul direcțiilor prioritare a activității CCI în anul 2020, stabilirea taxei de înscriere și cotizației de membru pentru anul următor, dar și aprobarea bugetului instituției pentru anul ce urmează.

Potrivit președintelui Camerei Sergiu Harea, rezultatele activității sistemului cameral, denotă un interes sporit din partea mediului de afaceri, în deosebi a membrilor CCI, care au participat la toate evenimentele desfășurate pe parcursul anului. ”În scopul îndeplinirii direcțiilor prioritare de activitate pentru anul 2019, prin decizia Biroului Executiv din 30.01.2019 ”Cu privire la planul de acțiuni pentru realizarea direcțiilor principale pentru 2019”, a foat aprobat planul de acțiuni, care includea 270 de acțiuni. În prezent, peste 90% din acțiuni au fost realizate. Totodată, vreau să menționez căci pe parcursul anului 2019, la evenimentele organizate de CCI a RM au participat peste 10 000 de persoane și peste 108 000 de vizitatori”, a mai spus Sergiu Harea.

La ședința Consiliului din acest an, a participat și Anatol Usatîi, Ministrul Economiei și Infrastructurii Republicii Moldova, care s-a arătat impresionat de activitatea sistemului cameral, menționând că despre receptivitatea Camerei și activitățile organizate a aflat și de la omologi din țările vecine, lucru îmbucurător. De asemenea, ministrul a declarat că în anul care urmează, împreună cu CCI a RM va participa la promovarea mediului de afaceri autohton.

În cadrul ședinței au fost înaintate propuneri rezonabile, susținute de către membrii Consiliului.

La final, Președintele CCI Sergiu Harea i-a felicitat pe participanții la eveniment, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

semn contacte (1)Raportul de activitate al CCI a RM pentru anul 2019.

 

Distribuie acest articol: